Peter Sommer & Tiggerne

Musik: Rock/Pop

PS & Tiggerne er på toppen efter et par travle år.

På livefronten er blevet fulgt flittigt op på albumsuccesen "Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske" fra 2018, som høstede flere priser, fik massivt airplay og lagde fundamentet for mange anmelderroste koncerter. 2019 indbragte da også hele tre prestigefyldte Steppeulve-statuetter, da Peter Sommer vandt Årets Album, Årets Tekstforfatter samt Årets Komponist for den smukke udgivelse. Han vandt desuden også Carl-Prisen som Årets Tekstforfatter.

Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder med koncerter, der kigger fremad med nyt materiale og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

"Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år. Bandleaderen er lykkelig og glæder sig til et nyt år, med ny plade og videre horisonter," udtaler Peter Sommer selv.

Den nye single "Begge Veje" udkom i 2019 som en første smagsprøve på, hvad Peter Sommer anno 2020 byder på. Nu er anden single fra det kommende album kaldet "Vi Der Valgte Mælkevejen", som er et mere uptempo nummer med lånt titel fra Bjarne Reuter, også blevet sat fri i æteren.

Vi glæder os til, at Sommer indtager MantziusLive til vinteren 2020.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / BEMÆRK: Der er kun adgang til balkonen med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.