SPJustFrost + Food & Wine i Restaurant Mantzius - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

Så sker det igen.

Som en direkte konsekvens af en forrygende genkomst og ikke mindst en fantastisk modtagelse fra publikum, har SPJustFrost besluttet sig for at tage på endnu en Danmarksturné. Heldigvis for os inkluderer det denne gang Birkerød.

SPJustFrost er "De Tre Musketerer" ud i svedig New Orleans-stemning og er atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

D'herrer, Søren Frost, "SP" (Henrik Schou Poulsen) og Esben Just, er ikke musikere, som ligger på den lade side. Søren Frost holder sig varm i Danmarks Radios Big Band, SP er på tour med Gnags, og Esben Just spiller et hav af solo- og triokoncerter i eget navn.

Nu er tiden kommet til at forene kræfterne og vælte de danske spillesteder med utrolig spilleglæde, stor musikalitet og medrivende sammenspil.

Velkommen til én af Danmarks allerfineste trioer.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde Restaurant Mantzius' nye koncept "Jazz, Food & Wine" kl. 18. Få et lækkert tapasbræt med husets udvalgte specialiteter og et glas vin (rød/hvid eller bobler) eller en fadøl serveret før koncertoplevelsen. "Jazz, Food & Wine"-kombi. billet kan købes til en samlet pris på 435 kr. + gebyr. Ved bestilling reserveres automatisk bord i restauranten, og kombi. billetten er inkl. koncertentréen.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.