Spring til indhold

Adam & Noah - Farvel og Tjak [Udsolgt]

Teater: Show/stand up

"Farvel og Tjak!" - Det geniale makkerpar Adam & Noah takker af for denne gang.

"Hva sker der danskere.. vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"

5 år - så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før drengene runder af med et brag.

De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarksturné med "Farvel og Tjak", og Birkerød skal selvfølgelig være blandt stoppene.

På deres seneste turné sluttede de af med to udsolgte shows i Operaen i København. Derudover spillede drengene for udsolgte sale - vel og mærke de største sale - hele landet rundt.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være: Få købt billetterne nu!

Aldersgrænse: Min. 11 år.

OBS! To shows: Kl. 16.30 og kl. 19.00:
1. show: Dørene åbner kl. 15.30. Showstart kl. 16.30. Nr. siddepladser [Udsolgt]
2. show: Dørene åbner kl. 18.00. Showstart kl. 19.00. Nr. siddepladser [Udsolgt]

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.