Spring til indhold

Adam & Noah - Farvel og Tjak [Få billetter]

Teater: Show/stand up

"Farvel og Tjak!" - Det geniale makkerpar Adam & Noah takker af for denne gang. Lidt forsinket.

"Hva' sker der, danskere! Vi vil først og fremmest gerne sige kæmpe tak, fordi I i første omgang købte billetter til vores show. Det, der i år skulle runde vores vilde rejse som Adam & Noah af.

Det gik ikke helt efter planen, og vores tour er nu blevet udskudt en hel del. Så det ser ud til, at I ikke slipper for os lige foreløbig. Så et eller andet godt er der måske kommet ud af det her, hvis man skal se det fra den lyse side
[...]
Vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak... Tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang ;)"

Aldersgrænse: Min. 11 år.

2 shows denne dato:
1. show kl. 16.30. Dørene åbner kl. 15.30. Nr. siddepladser
2. show kl. 19.00. Dørene åbner kl. 18.00. Nr. siddepladser

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

De 2 shows er blevet flyttet fra 23. oktober 2020 til 8. oktober 2021. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til samme tidspunkt og plads på den nye dato.