Nak & Æd i Norden

Diverse: Foredrag

Underviser: Jørgen Skouboe.

"Der er Karen Volf småkager nede i tasken, og de larmer ikke!" Kender du den ikoniske sætning, så kender du også Jørgen Skouboe- naturkenderen, jægeren og den ene halvdel makkerparret bag af succesprogrammet Nak & Æd, der i år fejrer 10 års jubilæum på DR.

Sammen med kok Nikolaj Kirk har Jørgen Skouboe rejst og kokkereret over bål i hele verden - og opnået kultstatus med programmets unikke dna af venskab, madlavning, dyr og vild natur. Nu kan du møde manden, der går på jagt med lakrids i sokkerne og pibe i mundvigen til et forunderligt foredrag om at leve livet i og med naturen. Med en stor stak røverhistorier fra Nak & Æd i Norden. Naturligvis!

Arrangeres i samarbejde med Rudersdal Bibliotekerne
Sammen med kokken Nikolaj Kirk har Jørgen Skouboe rejst og kokkereret over bål i hele verden - og opnået kultstatus med programmets unikke dna af venskab, madlavning, dyr og vild natur. Nu kan du møde manden, der går på jagt med lakrids i sokkerne og pibe i mundvigen til et forunderligt foredrag om at leve livet i og med naturen. Med en stor stak røverhistorier fra Nak & Æd i Norden. Naturligvis!
Hold: 211410.