Det forsvunde folk

Diverse: Foredrag

Underviser: Lars Olsen. Meningsdannere antager, at vi lever i et "videnssamfund", hvor kinesere og polakker tager sig af alt det, der støjer og sviner. Dem, vi tidligere kaldte arbejderklassen, er forsvundet under radaren.

I foredraget fortæller Lars Olsen, hvordan reformer og pres på levevilkårene skaber større utryghed, uden at vi for alvor diskuterer det i politik og samfundsdebat. Mange kan ikke arbejde, indtil de er 70, sådan som politiske reformer antager - andre er bange for at falde gennem det sociale sikkerhedsnet, hvis de bliver syge eller arbejdsløse. Disse års rekordhøje mistillid til politikerne bunder i social utryghed og utilfredshed med skæve "reformer".

Foredraget arrangeres i samarbejde med Socialdemokratiet i Rudersdal kommune. Mange kan ikke arbejde indtil de er 70 år, sådan som politiske reformer antager. Andre er bange for at falde gennem det sociale sikkerhedsnet, hvis de bliver syge eller arbejdsløse. Disse års rekordhøje mistillid til politikerne bunder i social utryghed og utilfredshed med skæve "reformer". I foredraget fortæller Lars Olsen, forfatteren bag bogen Det forsvundne Folk, hvordan reformer og pres på levevilkårene skaber større utryghed, uden, at vi for alvor diskuterer det i politik og samfundsdebat
Hold: 211308.