Teitur [Udsolgt]

Musik: Folk/Vise/Country

Færøsk fødte Teitur Lassen er en erfaren herre på den nordiske musikscene, og til foråret fortryller han Birkerød på sin "Home" turné.

Med to danske Grammy awards, over 1000 koncerter og otte studiealbums i baggagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Han debuterede i 2003 med albumperlen "Poetry & Aeroplanes".

Teitur har senest udgivet albummet "I Want To Be Kind" (2018). Albummet udkom næsten fem år efter den lille perle "Story Music" (2013). I mellemtiden har sangeren og sangskriveren bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.

"I Want To Be Kind" er indspillet i New York og i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.). Sangene kredser alle om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet.

I 2019 deltager Teitur i det populære TV2-program "Toppen af Poppen", og vi glæder os til at opleve hans underfundige fortolkninger af andres sange og ikke mindst til at høre hans egne på vores scene, når Teitur besøger Birkerød til foråret 2020.

"Til forårskoncerterne spiller jeg en del sange fra "I Want To Be Kind," samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk," afslutter Teitur.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobegebyr: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er udsolgt.