Signe Svendsen + Support: Rasmus Neulausen

Musik: Rock/Pop

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene.

Signe Svendsen mestrer både melodiens og anekdotens kunst - efter læremesteren Niels Hausgaards forbillede. Hendes tekster rammer publikum i hjertet, og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Med skinnende, nyt materiale i oppakningen og et band bestående af nogle af landets fineste musikere, får Svendsen, brødrene Lars (Michael Falch, Søren Huss) og Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte) sammen hendes inderlige pop/folk/nordicana-sange til at lette, som de bl.a. gjorde under Tønder Festivals teltduge i 2019

"Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse," siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Signe Svendsen har netop udgivet albummet "Det Forlyder", som har modtaget strålende, flerstjernede anmeldelser, og der er altså nok at glæde sig til, når Svendsen kommer forbi Birkerød.

SUPPORT: Rasmus Nelausen
Rasmus Nelausen er sangskriver, sanger og guitarist. Nelausens musik tager udgangspunkt i de følelser, der ustandseligt raser rundt i kroppen: Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne, du kan forvente, når Rasmus Nelausen inviterer dig ind i sit univers, der trækker tråde til både den traditionelle folkemusik og moderne indiepop. Den unge sangskriver har indtaget alt fra små café scener til større spillesteder, spillet support for prominente danske kunstnere som Rasmus Walter og Nikolaj & Piloterne samt spillet på etablerede festivaler som Copenhagen Songwriters Festival, Frederikssund Festival og Tønder Festival. Rasmus Nelausen udgiver sit debutalbum "September Weather" 6. marts 2020.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.