De små synger - med Ann og aberne

Musik: Andet/Ukendt

Så er det igen tid til "De små synger sammen dag"- hvor alle børnehuse i Rudersdal inviteres til alletiders abekattekoncert med Anne & Aberne i Birkerød Idrætscenter.

Ann & aberne har hoppet, danset og lavet abekattestreger med børn og voksne i mere end tyve år. Glæd dig til at opleve en koncert, der sætter fart i fødderne og slipper fantasien løs i fælles musiklglæde og kreativitet.

Vi starter dagen med fællesang "Der var engang en abe", som børnene i Børnehusene har øvet hjemmefra.

Herefter spiller "Ann & Aberne" op til en masse musikalske abekattestreger sammen med børnene.

Ann & Aberne ved, hvad der skal til for at skabe glæde, inddrage publikum og få alle til at svede, når de spiller legende og levende musik for alle .

Ann banker på og spørger om børnene vil lege med? Og så synges der om at: sjippe, lege svingtur, spille bold og klæde sig ud og meget mere ..

Ann & Aberne spiller iørefaldende sange, der rammer børnene - da det er deres virkelighed og hverdag de beskriver. Sange som ikke blot skal lyttes til, men som indbyder til leg, kreativitet og fantasi. Musikken er rock og rul, reggae, samba, folk og pop.

Det velspillende orkester spiller fed musik, der sætter gang i kroppen og putter et smil på læben - og samtidig fortæller det spændende historier."

Arrangementet er målrettet børnehuse i Rudersdal Kommune, men har du tid og lyst er du velkommen til at kigge forbi.