Stå fast - Rudersdal Teater

Teater: Skuespil

Bare sig "nej, gu' vil jeg ej"! Fyr din coach og giv fingeren til det evige mantra om omstillingsparathed. Gør i stedet det, som du synes, er vigtigt.

Instruktør Kamilla Wargo Brekling stiller sig sammen med sit hold på Svend Brinkmanns skuldre og ser tidsånden i øjnene. Hvordan kan vi vende selvindsigt til udsigt til andre, få meningsløsheden til at give mening og indse, at døden er forudsætning for meningen med livet? Kamilla Wargo Brekling inviterer med "Stå fast" til en forestilling om at stå. Tag nej-hatten på, fyr din coach og gå en tur i skoven - eller i teatret!

Med bogsuccesen "Stå fast" (2014) gik Svend Brinkmann med humor imod tidens krav om, at man skal være i konstant forandring. I efterfølgeren "Ståsteder" (2016) gav han sit bud på, hvad der er værd at stå fast på ved at genopfinde gamle idéer om det gode, værdigheden, løftet, selvet, sandheden, ansvaret, kærligheden, tilgivelsen, friheden og døden.

Kamilla Wargo Brekling har med sin særegne signatur stået for markante forestillinger som parforholdstrilogien "Krig", "Undskyld" og "PIS" samt "Om et øjeblik", "Slut", "Kvinde kend din krop", "Jeg mig fuck dig", "Spørg de voksne", "Takt og tone", "Uledsaget" og "Hvad sker der?"

Manuskriptet til "Stå fast" er udviklet frit efter Svend Brinkmanns bøger af Kamilla Wargo Brekling i samspil med skuespillerensemblets stærke kræfter.

Maria Rich - kendt fra forestillingen "MixedDouble" og for sin fantastiske præstation som bankfunktionæren Anna i DR-dramaet "Bedrag" - tiltræder i stedet for Karen-Lise Mynster.

"Stå fast" spillede for udsolgte huse på Skuespilhuset i København i sæsonen 2017/18.

Forestillingen er produceret af Det Kongelige Teater og præsenteres i samarbejde med Rudersdal Teater.

Dørene åbner kl. 18.30. Forestillingen starter kl. 19.30. Unr. siddepladser.

Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Stine Schrøder Jensen og Maria Rich
Iscenesættelse: Kamilla Wargo Brekling
Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samspil med holdet
Co-iscenesættelse: Karina Dichov Lund
Koreografi og dramaturgi: Karina Dichov Lund
Scenografi og kostumer: Lisbeth Burian
Lysdesign: Malthe David Haugaard
Lyddesign: David Andreas Hjerting
Videodesign: Rasmus Kreiner.