Søs Fenger Julekoncert [Få billetter]

Musik: Rock/Pop

Søs Fenger kan nu opleves i en eksklusiv juleudgave! Det bliver ved en række julekoncerter i en begrænset periode og på specielt udvalgte steder i 2019.

Søs Fenger nyder den helt særlige stemning, når hun spiller i julen ind og åbner derfor nu - og som noget helt nyt - dørene til hendes helt private julerepertoire. Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på med både julesange og salmer sammen med hendes egne og velkendte sange.

Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om julen og traditionerne, som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs, som de ser ud i juletiden og slutningen på året.

"Vores første deciderede juletour var en kæmpe overraskelse for mig. Der var en enorm interesse for vores akustiske koncerter, masser af udsolgte sale hele vejen, og det fortalte mig, at folk er meget glade for den uhøjtidelige, men stemningsfulde stil, vi har valgt at følge," udtaler Søs Fenger selv om sine julekoncerter.

"- Vi trækker salmerne ned på jorden, så at sige. Med det menes, at vi har en meget jordnær tilgang til materialet, hvad enten det er traditionelle julesange, salmer eller mine egne sange. Det skaber en meget intim og intens atmosfære, og vores kontakt med publikum er en varm og kærlig oplevelse, som vi har haft utrolig stor glæde af, når lysene er slukket, og vi rejser videre," slutter Søs Fenger.

Publikum vil helt sikkert få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning. Ligesom der lægges op til at synge med på mange af de af Søs udvalgte ynglings sange som f.eks: "Have Yourself a Merry Little Christmas", "En Rose Så Jeg Skyde", "Sidste Time", "Julen Har Bragt Velsignet Bud", "Glade Jul", "Inderst Inde", "Dejlig Er Jorden" og "Holder Øje Med Dig".

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Nr. siddepladser.