The Doors Alive (UK)

Musik: Rock/Pop

"The Doors Alive is the closest thing to The Doors I've seen. Sometimes they sound more like The Doors than The Doors," - Doug Cameroun, assisterende road manager for The Doors i '68/69.

Verdens bedste The Doors tribute band besøger kun fire byer på deres danske turné i 2019 - og Birkerød er selvfølgelig iblandt!

Under deres sidste besøg imponerede bandet det danske publikum og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu nye koncerter til efteråret 2019. Denne gang har publikum udsigt til en endnu dybere visuel forestilling.

Den høje autenticitet, The Doors Alive præsenterer, er ikke set i samme klasse, siden Jim Morrison gik bort i 1971. Med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute band rejst verden rundt i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien.

Forvent ikke bare en koncert, men en gennemført forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet, og bliv ført med tilbage til en fjern, psykedelisk tid, hvor ungdomsrevolution, seksuel frigørelse og hippiekultur satte sind i kog.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.