[Ny dato - begge shows] Nikolaj Stokholm - Turen går til Nikolaj Stokholm [Udsolgt]

Teater: Show/stand up

Begge shows med Nikolaj Stokholm 1. april har fået ny dato.

NY DATO - Showet med Nikolaj Stokholm kl. 19.00 samt ekstra showet kl. 21.30 på MantziusLive 1. april udskydes begge til 19. august 2020.

Tidligere købte billetter er gyldige til den nye dato.

*

Hele Danmarks Stokkefar er endelig tilbage med et nyt one man-show

I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes Københavnerforstad. Albionen er blevet voksen, men hans hoved er ikke mindre sjovt. "Turen går til Nikolaj Stokholm" er en U-vending i Stokkefars spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Det er en unik chance for at se verden igennem hans briller, og det er ikke meget andet end noget pjat. Glæd dig til "Turen går til Nikolaj Stokholm", det bliver pissegriner'n.

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere. Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde, og det er netop derfor, at Nikolaj er en af de mest folkelige og charmerende komikere i Danmark. Med sin aldeles karakteristiske tilstedeværelse både på tv-skærmen og på scenen er man altid garanteret at være godt underholdt, og det er svært ikke at trække på smilebåndet, når først Stokkefar fortæller anekdoter.

Aldersgrænse: Min. 15 år.

OBS! To shows: Kl. 19.00 og ekstra show kl. 21.30:
1. show: Dørene åbner kl. 18.00. Showstart kl. 19.00. Nr. siddepladser [UDSOLGT]
2. show: Dørene åbner kl. 20.30. Showstart kl. 21.30. Nr. siddepladser [UDSOLGT]