Jan Hellesøe - Forført

Teater: Show/stand up

Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulations ekspert og showmand Jan Hellesøe opleves live i udvalgte danske byer med sit nye show "FORFØRT" - og Birkerød er blandt de byer.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt fra DR3's underholdende program "Fuckr med dn hjrne", hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde, psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på TV-programmerne "Hypnodating", "Det perfekte kup" og senest "Manipulator".

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen. Med sit show vil Jan have fokus på begrebet "FORFØRT" i alle dets betydninger - og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe selv:
"- Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det jeg laver på TV også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det."

Jan Hellesøe har et flot CV. Eksempelvis har "Fuckr med dn hjrne" vundet flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet. Jan har desuden optrådt for Kongehuset, og i 2018 var han sammen med hjerneforsker Peter Lund Madsen på Danmarksturné med showet "2 hjerner 1 show" om manipulation og den menneskelige hjerne.

Nu er tiden moden til, at Jan Hellesøe endnu engang vil anvende sine fantastiske evner og udføre sine eksperimenter på scenen. Gå ikke glip af muligheden for at blive "FORFØRT" af Danmarks førende mentalist - live!

Aldersgrænse: Min. 15 år.

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20. Nr. siddepladser.