Nancy Harms Quartet (US/DK) + Jazzdinner - Jazzselskab Mantzius

Musik: Jazz

En af de nye, helt store stjerner på den internationale jazzhimmel kommer helt exceptionelt på besøg i Birkerød.

Amerikanske Nancy Harms besidder en udsøgt og slående autentisk stemme, der er blevet kaldt "original" og "i sandhed en helt særlig stemme og stil" af det distingverede DownBeat Magazine. Wall Street Journal har istemt sig koret med disse rosende ord om Harms, der "engagerer lytteren ved tilsyneladende at blotlægge hele sin sjæl [..] efter at have hørt hende bare en enkelt gang, har du aldrig lyst til at slippe hende igen." Publikum verden over vender kontinuerligt tilbage gang på gang for at høre den kommende verdensstjerne og hendes tryllebindende vokal.

Harms er født og opvokset i Minnesota, men flyttede til New York i 2010. Siden har hun udsendt tre plader og turneret Amerika og Europa flere gange og bl.a. optrådt på prestigefulde scener som Birdland i New York, Duc des Lombards i Paris, Fasching i Stockholm samt Københavns egne The Standard og Jazzhus Montmartre. De sidste fire år har publikum til Copenhagen Jazz Festival tilmed også kunne nyde hendes utrolige vokal blandt festivalens programindslag, og det er en stor ære at bringe et så stærkt og stadigt voksende jazznavn til Birkerød. Nancy Harms optræder med kvartet på MantziusLive.

Line-up:
Nancy Harms: vokal
Peter Rosendal: klaver
Graig Earle: kontrabas
Janus Templeton: trommer

Koncerten præsenteres i samarbejde med Jazzselskab Mantzius.

Før koncerten er det muligt at nyde en Jazzdinner i Restaurant Mantzius kl. 18. Jazzdinner kan tilkøbes koncertbilletten til en samlet pris på 390 kr. + gebyr. Ved bestilling af Jazzdinner reserveres automatisk bord i restauranten.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.