Sommerhøjskole den 12.8 - 16.8.19

Motion: Andet motionstilbud

Underviser: Troels Rimi Andersen. Sommerhøjskole den 12.8 - 16.8.19 med Jette Hjulmand og Troels Rimi Andersen. Sund, stærk, sjov og sanselig uge. 5 dage med yoga og gotvedgymnastik.

Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke. En spændende og inspirerende uge med masser af træning og samvær. En forrygende gave til dig der ønsker at udvikle din fysik og kognitive sider.

Hverdag kl. 9.30 - 14.00 (frokost efter aftale)

Mandag - Troels og Jette
Fælles dag hvor vi introduceres for hinanden på den sjove og hyggelige måde
Vi skal synge, snakke, danse, lege og dyrker yoga med Troels og gotvedgymnastik med Jette.

Tirsdag - Jette
Grundig gennemgang af hele kroppen med gotvedgymnastik, med fokus på ryggen. Hvordan passer jeg bedst på min ryg. Både i ord og med øvelser
Efter frokost skal vi arbejde med spændings balance i kroppen. Hvordan mærker jeg overflødige spændinger og hvordan kan jeg ændre på uhensigtsmæssige spændinger.

Onsdag - foredrag med Esben og Troels
Fokus er i dag på sundhed og ernæring, hvor vi skal afprøve en fødevare, som står til at blive et nøgleelement i kampen mod livsstilssygdomme. Denne fødevare er tilgængelig for alle i Danmark, det drejer sig nemlig om tang. Igennem dagens yoga skal vi fokusere på, hvordan vi kan stimulere en sund fordøjelse, og der vil være en introduktion til tang, og sammen vil vi arbejde med at bruge dette ingrediens i vores frokost. I opfordres til at kontakte arrangørerne angående eventuelle allergier og intolerancer.

Torsdag - Jette
Vi starter dagen med gennemgang af hele kroppen med gotvedgymnastik, med fokus på knæ, hofte og skuldre. Efter frokost arbejder vi med holdning både, gående, stående, siddende og liggende. Vi afslutter med afspændende massage.

Fredag - Troels
Fokus på yoga øvelser og yogaens mange aspekter, som både omhandler livsstil og måden at se og opfatte verdenen på, med det formål at skabe større forståelse af vores natur, tanker og handlinger mm.
Medbring frokost og drikkevarer mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Instruktører:
Jette Hjulmand
Diplom i "Krop, bevægelse og kommunikation" KU 2015
Bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet 2002

Troels Rimi Andersen
Har arbejdet med yoga siden 1999. Uddannet yogalærer i Indien med mange års undervisningserfaring
5 dage med sund, stærk, sjov og sanselig yoga og gotvedgymnastik. Du kommer til at arbejde med opmærksomhed på kroppens styrke og får ideer til at ændre de mindre stærke. En spændende og inspirerende uge med masser af træning og samvær. En forrygende gave til dig der ønsker at udvikle din fysik og kognitive sider. Hverdag kl. 9.30 - 14.00 (frokost efter aftale). Mandag med Troels og Jette: Præsentation af ugens program og deltagerne. Lege, synge sange og dyrke yoga med Troels og gotvedgymnastik med Jette. Tirsdag med Jette: Gotvedgymnastik. Fokus på ryggen og spændingsbalance i kroppen. Onsdag sundhed ved Esben og Troels. Torsdag med Jette: Gotvedgymnastik. Fokus på knæ, hofte og skuldre. Holdning gående, stående, siddende og liggende. Der afsluttes med afspændende massage. Fredag med Troels: Fokus på yoga-øvelser og yoga som livsstil. Vi afslutter dagen med en evaluering.
Hold: 970012.