Dødens Gab i svømmehallen

Diverse: Andet

Begivenheden går i al sin hårrejsende enkelthed ud på at flyde rundt i en badering i svømmehallen i mørket, mens kultklassikeren 'Dødens gab' bliver vist på storskærm - en angstprovokerende oplevelse. Tør du?

Tør du se Dødens Gab i svømmehallen? Nu har du muligheden, når den legendariske film Dødens Gab vises i Birkerød Svømmehal. Tag hellere en ven med i vandet, til den nervepirrende og anderledes oplevelse i svømmehallen.

Eventen foregår inde i svømmehallen, hvor alle får en badering til bassinet, hvor man så kan side og flyde rundt. Der vil være storskærm, og du vil opleve forskellige effekter som rødt vand, ting der flyder rundt samt andre sjove gimmicks til at fuldende oplevelsen.

Der er adgang til svømmehallen fra kl. 18.45.
Filmen starter kl. 19.20 og slutter kl. 21.30 - og svømmehallen skal være forladt kl. 22.00.
Der vil være baderinge til fri afbenyttelse. Hvis oplevelsen bliver for meget, det bliver for koldt i vandet, eller du blot har brug fra en pause fra vandet, så vil der være borde og stole på kanten, hvor købte snacks og drikkevarer kan indtages.
Bemærk - Svømmehallens almindelige retningslinjer skal overholdes og instrukser fra livreddere efterkommes. Birkerød Svømmehal forbeholder sig retten til at bortvise gæster, hvis adfærd er til fare for dem selv eller andre gæster. Ved bortvisning returneres billetudgifter ikke.
Der kan købes snacks og drikkevarer i svømmehallen, som må nydes på land.
Entrépris: 150 kr. pr. person. Aldersgrænsen er 15 år. Der er plads til 125 personer i hallen, så vi sætter 125 billetter salg. Først til mølle. Skynd dig at køb din billet.