Bisse + support: Simon Brinck

Musik: Rock/Pop

Gå ikke glip af Bisses første optræden med sine sårbare musikeventyr på dansk grund i 2018, når "Fuldt Flor Tour" sætter første knopskud på MantziusLive.

I foråret og sommeren 2017 har Bisse haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange og intense "Tour de Smackdown". Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften "Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert" uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj 2017. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene: "Kong Bisse af Northside", og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Til foråret 2018 drager Bisse igen på tur tour med bandet "Bissebanden" og sit sjette studiealbum "19.6.87" i oppakningen.

Simon Brinck

Simon Brinck er guitarist, komponist og producer fra den københavnske musikscene. Han udgav i 2016 albummet "Klode". Udover at spille kompositioner for guitar har han udvilket et live-setup der gør det muligt at spille med samplede menneskestemmer, som blandet med lyden af den elektriske guitar skaber et stemningsmættet, skrøbeligt og virtuelt univers.