Spring til indhold

UDSOLGT - Påskeklip med Jette Frölich

Diverse: Workshop

Mothsgården byder foråret velkommen, og inviterer til hyggelig påskeworkshop. Tag din datter eller en god veninde under armen og kom til årets skønneste påskeworkshop på Mothsgården og klip smuk påskepynt sammen med Jette Frölich.

Tag din datter eller en god veninde under armen og kom til årets skønneste påskeworkshop på Mothsgården og klip smuk påskepynt sammen med Jette Frölich.

Vi klipper smukke hyacintskjulere og gækkebreve sammen med Jette Frölich, som fortæller om hendes mange års erfaring med at skabe smukt kunsthåndværk. I får et fint hyacintglas og en hyacint med hjem samt den påskepynt, I har kreeret.

Det får du med din billet:

Workshop med Jette Frölich
Et smukt hyacintglas
En hyacint
Den påskepynt, I har kreeret v. workshoppen
Adgang til at se årets påskebord v. Jette Frölich
Adgang til udstillingen om Magasin i Rudersdal

Kaffe, te og sødt kan købes i museumsbutikken.

Pris: Kr. 199,- pr. pers. - Køb billet her: BILLET

Ældresagen: Kr. 189,-
Kulturklub Rudersdal: Kr. 189,-

____________________________
Gækkebrevet som kærestebrev

Det ældste, bevarede gækkebrev er fra 1770, men traditionen med at drive gæk med hinanden går endnu længere tilbage. I slutningen af 1800-tallet blomstrede traditionen med gækkebreve op over hele landet. Særligt blandt unge var de fine breve populære og de blev brugt som kæreste- og frieribreve.
____________________________
Citat Moths ordbog

Pâske - Er den højtid, som helligholdes i kristendommen, til en ihukommelse af Jesu Krists opstandelse fra de døde, og er andordnet at holdes den første søndag efter den første fulde mâne, som bliver nest efter Solvherf i Martij manet.