Spring til indhold

Nissejagt på Vedbækfundene og i Gl. Holtegaards barokhave

Udstilling: Historisk

Kom og hjælp os! Gammel Nisse laver ballade! Vedbækfundenes udstillinger om jægerstenalderen er igen fyldt med nisser. Gammel Nisse, som har boet her i over 250 år, er sur over, at vi har glemt hans grød. Derfor laver han ballade.

Han er i rigtig i drillehumør og pynter udstillingerne fra jægerstenalderen med nisser.

Der er simpelthen så mange nisser i udstillingerne, og Gammel Nisse har gemt dem så godt, at museet må have hjælp fra områdets børn til at finde dem alle sammen.

Alle børn, der deltager i nissejagten, er med i lodtrækningen om en om en pose med små fine dyr. Vi trækker lod onsdag d. 30. december. Den heldige vinder får direkte besked.

Deltag også i Gl. Holtegaards jule-tegnekonkurrence. Tegn en flot juletegning og vind en præmie. Gl. Holtegård udtrækker to vindere af tegnekonkurrencen d. 21. december.

Hvor er alle Gammel Nisses ting?

Det gør heller ikke Gammel Nisses humør bedre, at han med alderen fået problemer med hukommelsen. Han er begyndt glemme sine ting rundt omkring i Gl. Holtegaards fine barokhave. Han har behov for hjælp til at finde sine ting igen. Kunsthallen Gl. Holtegaard inviterer derfor børn til at gå på jagt i barokhaven efter Gammel Nisses ting.

LÆS MERE OM vEDBÆKFUNDENE HER: Rudersdal Museer Vedbækfundene