Prøv Historisk Arkivs Sommerkonkurrence for hele familien

Diverse: Ekskursion

Vær turist i Rudersdal og nyd nogle af Danmarks dejligste steder med spændende historier i sommerferien. Samtidig kan du deltage i konkurrencen om at vinde en dejlig kurv med gode sager for både børn og voksne.

I skal I besøge 10 forskellige, skønne steder i Rudersdal Kommune. Her skal I besvare spørgsmål, man kun kan finde svaret på, når man fysisk er på stedet og bruger både hovedet og øjnene. I behøver ikke besøge alle stederne på en enkelt dag. I kan vælge at fordele dem over flere dage i løbet af sommerferien.

Stederne, der typisk er kulturhistoriske og naturskønne seværdigheder fra Rudersdal Kommunes Kulturkanon, finder I ved hjælp af beskrivelserne eller koordinaterne i konkurrencematerialet.

Glæd jer til at besøge dejlige steder som f.eks. området ved Næsseslottet i Holte, oplev den spændende legeplads og parforcejagtlandskabet i området ved Skodsborg eller det charmerende landsbymiljø i Søllerød ved kirke, kro, gadekær og Mothsgården lokalhistoriske museum - og meget mere.

Materialet til konkurrencen kan hentes på Historisk Arkiv i Nærum, på Mothsgården i Søllerød, eller downloades på museernes og arkivets hjemmeside her: Materiale til den store sommerkonkurrence