Tilbage til sundheden - forestillingen om det naturlige liv

Diverse: Foredrag

Går vejen til sundhed tilbage til noget oprindeligt og naturligt? Rudersdal Museer fortæller om forskellige forestillinger om det sunde og naturlige liv. Betaling: Kontant eller Mobilepay ved foredragets start. Tilmelding nødvendig på tlf. 45 80 63 63.

Går vejen til sundhed tilbage til noget oprindeligt og naturligt? Rudersdal Museer fortæller om forskellige forestillinger om det sunde og naturlige liv.

Allerede i 1800-tallet skulle sundheden findes i fortiden, og det moderne liv opfattedes som stressende og usundt. På Skodsborg Badesanatorium blev giftene fra det civiliserede liv med kaffe, the, alkohol og tobak udrenset via træning, frisk luft og en naturlig - helst vegetarisk - kost med masser af kornprodukter.

Hør også om den moderne forestilling om stenalderkost som vejen til sundhed, og forestillingen om, at vi genetisk er skabt til en oprindelig jæger-samlerkost fri for kornprodukter, men med masser af kød - i kontrast til den arkæologiske viden om stenalderkost.

Vi byder på et glas vin eller en vand i forbindelse med foredraget.

Foredrag ved museumsinspektør, Ph.d. Anders Bank Lodahl og leder af Vedbækfundene Anne Birgitte Gurlev.

Medlemmer af Kulturklub Rudersdal, Historisk-topografisk Selskab for Søllerødegnen eller Birkerød Lokalhistoriske Forening 60 kr.
Betaling: Kontant eller Mobilepay ved foredragets start.

Tilmelding nødvendig på tlf. 45 80 63 63.