Sommersjov på Mothsgården

Udstilling: Historisk

Rudersdal Museer tilbyder sjove sommeraktiviteter for børn, unge og barnlige sjæle på Mothsgården.

I vores udstillinger kan du gå på jagt efter egern, som har gemt sig rundt omkring. Den 11. august bliver der trukket lod om en gevinst blandt deltagerne i egernjagten.

Fra den 25. juni til den 11. august kan du være med til at lege gammeldags lege. Der vil være mulighed for at lære at spille kuglespil og at sjippe - eller du kan prøve at gå en tur på vores stylter i haven. På en regnvejrsdag er man velkommen til at spille brætspil i formidlingskøkkenet.

I den helt nye permanente udstilling er der et børnespor, hvor Matthias Mus viser vej til forskellige gemmer. Her kan de mindre børn gå på opdagelse i, hvad der befinder sig bag lågerne. Man må gerne tage tingene ud og lege med dem. I selve udstillingen er der, ud over de udstillede genstande, en række digitale elementer. F.eks. et stort kortbord med historiske kort og informationspunkter om udvalgte steder. Hvis du bor i området kan du se, hvad der har været, der hvor du bor, gennem tiden. Der er digitale stationer i hvert rum, hvor du kan se billeder og læse korte tekster om historien i området. Matthias Moth, som har givet navn til stedet, fortæller om sig selv i fem korte filmsekvenser. Du er altid velkommen til at spørge museumsværten, som gerne fortæller om udstillingen, gamle lege mv.