Spring til indhold

Richardt og Kofoed til Fællessang og Fællesspisning torsdag d. 23.3.23 kl. 18.00

Musik: Folk/Vise/Country

Det bedstøøø - for os og vore venner! Du sku' komme, sku' du - til Havarthigaardens Visevenners forårsfællessang d. 23. marts. For anden gang i år samles vi omkring bordene i "Laden" og hygger os i kor.

Denne gang er det skuespiller, revymester og nationalskjaldsplagiateur René Richardt med hans guitarfølgesvend, Kofoed, der er gæsteoptrædende.

Ligheden med Kim Larsen ER slående, og med elegance og autencitet serveres de kæreste sange fra Kim Larsen med stand-up komik, fortællinger og anekdoter i bedste Larsen-stil, og der er rig mulighed for fællessang. Richardt og Kofoed bevæger sig i aftenens anledning også udenfor Larsens repertoire, og finder nogle populære evigtgrønne (ikke Tuborg) frem fra den varme kasse.

Vi har set og oplevet Renés tilstedeværelse på scenen, og lover, at du vil mærke hr. Larsen i luften.

Mad, drikke og fællessang
Aftenen begynder kl. ca. 18.00, hvor baren åbner, og de, der har købt middag med billetten går til Jannie ved skranken, og får deres måltid udleveret.

Denne gang kommer maden fra Rosmarin, som har valgt at servere en coq au vin med grov kartoffelmos og baguette. Desserten er en citrontrifli med brændt marengs.

Vi understreger, at det står dig frit for om du vil købe Rosmarins menu, eller om du hellere vil medbringe din egen mad. Alle er velkomne.

VI gør som vi plejer - fordi det er hyggeligt

Mens vi spiser tager vi hul på fællessangen. Traditionen tro styrer Formand Friis slagets gang og synger for fra scenen til akkompagnement af Stig Sommer. Ved 20-tiden går Richardt og Kofoed på scenen, og underholder i en god times tid indtil vi slutter af med Go' Nu Nat... fuldstændig som vi plejer. Det er til enhver tid tilladt at slippe stemmen løs.

Entre kr. 100,-

Rosmarins forårsmåltid: kr. 169,-

køb i god tid. Sidst var der hurtigt udsolgt.