Spring til indhold

Annika Aakjær [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Til foråret 2022 tager Annika sit band med på "Det Meste Tour" i kølvandet på et 2020-21, der ikke blev, hvad vi regnede med.

Udsolgte koncerter og en optræden på Skanderborg Festival blev byttet ud med koncerter for et mindre publikum og for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn. Også Birkerød måtte sidde en ellers udsolgt koncert over - men nu er vi klar til at byde Annika på et tiltrængt gensyn! 2020 blev nemlig også året med en ny single som forløber for et nyt album, der kommer på gaden i løbet af 2021.

"Det var næsten til at grine af, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: "Hello modgang my old friend!" Skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge og på toppen af den bølge, skrev jeg den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed, vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts 2020, hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er ligemeget, alt er "POP" (alt er pik og patter)," siger Annika om singlen, der handler om det år, som ramte Annika lige efter et svært brud.

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille Filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu med tre af slagsen og en fjerde på vej.
___

SUPPORT:

Med begge ben på jorden og i et melodiøst popunivers, synger Vilma sine dansksprogede, jyske kærlighedserklæringer. I sangskrivningen forsøger hun at gøre op med den jyske tendens som er, at man ikke snakker for meget om følelser. Nu slipper hun følelserne fri og fortæller ærligt og kærligt om historier fra sit eget personlige følelseskammer.

___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Stående koncert / nr. sidderpladser på balkon.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Koncerten er blevet flyttet fra 27. oktober 2021 til 19. maj 2022. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.