Spring til indhold

Sank & Spis med Solvang & Debb - Grantur

Diverse: Natur

NÆRVÆR, INSPIRATION OG FORDYBELSE - Bliv INDVIET i naturens spisekammer, FORDYB DIG i dens helbredsmæssige virkninger og LÆR at forvandle høsten fra skov og strand til skønne retter.

Der er i alt 3 urtevandringer i 2021:

SKOVTUR (3/7), STRANDTUR (11/9) OG GRANTUR (23/10)

PRIS: 800 KR. PR. GANG

VED KØB AF FLERE URTEVANDRINGER SAMLET OPNÅS 10% RABAT

Inkluderet i prisen er sanke- og tegnekit, vilde chips og velkomstbobler af skovens urter, urtete, skovsnaps, frokost i det grønne og til skov- og strandvandringen vin m/ skovmærke. Til granvandringen hører grannålete og varm rødvinstoddy over bål.

TILMELDING OG BETALING:
PLADSEN SIKRES VED AT KØBE BILLET VIA BILLETTO

Husk: Der er begrænset antal pladser

SANSENDE DAGE I DEN VILDE NATUR

Naturen er smækfyldt af spændende velsmagende urter, der kan give madlavningen og immunforsvaret et ekstra boost. På disse vandringer skal vi sammen med den inspirerende urteekspert og forfatter, Jeanett Debb, på sanketure i skov og på strand og opleve, hvad man kan finde af spiselige urter, grannåle, safter, blomster og blade henholdsvis i juli, september og oktober. Vi skal undervejs både dufte, smage, tegne, tænde bål (på naturlig vis) og blive klogere på, hvordan vi let og smagfuldt kan få mere glæde af naturens spisekammer i vores hverdag.

HELLE SOLVANG, fra Jordens Skole, er vokset op med biodynamisk dyrkning, hvor jord, planter, mennesker og dyr ses som en helhed. Helle guider os igennem workshops og samtaler, hvor vi udforsker vores forhold til jordens gaver og deler vores indsigter.

JEANETT DEBB, fra Skovfit v/KulNaTur-foreningen, tager os med på vandring, indvier os i sit livslange kendskab til vilde urter og folkemedicin og giver os en masse viden og inspiration til naturens spisekammer.

Efter disse tematiske urtevandringer i tre forskellige årstider vil vi være godt klædt på til at genkende spiselige urter i naturen og fortsætte i eget køkken.

På kurset får alle deltagere efterfølgende adgang til et af Jeanett Debbs online kurser (fra en værdi af 299,-) samt rabat på Skovfits produkter.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

Billetlinks til de 3 urtevandringer:

Skovtur d. 3. juli:
https://billetto.dk/e/sank-og-...

Strandtur d. 11. september:
https://billetto.dk/e/sank-og-...

Grantur d. 23. oktober:
https://billetto.dk/e/sank-og-...

Se Facebook-begivenheden her:
https://fb.me/e/6g05ysEnn.