Spring til indhold

Rudersdal Bigband feat. Lise Kroner

Musik: Jazz

Vores lokale Big Band har lagt op til et BRAG af en afslutning på Søllerød Jazzklubs 45. jubilæumsår med gæstesolisten sangerinden Lise Kroner.

Gæstesolisten Lise Kroner er en dansk sangerinde, arrangør og komponist, som nok er mere kendt i Sverige end i Danmark. Lise Kroner er til daglig medlem af den Grammy nominerede svenske vokalkvartet Åkervinda, der afsøger den nordiske folkemusik, med et twist af jazz. Hun er også sangerinde med svenske Cassius Lambert og i det danske 10 personers band Tone of Voice Orchestra. Udover dette skriver Lise musik til scenekunst i det dansk/svenske 11th House Collective, hvor hun udfolder sig inden for alt fra musik til kortfilm, klassisk teater og Virtual Reality. Hun er uddannet i jazzsang fra Skurups Folkhögskola og Musikhögskolan i Malmö. Så alt i alt en sangerinde der bevæger sig med nyskabelse af stilarterne.
Netop denne evne er hvad der gør årets sidste koncert til en helt speciel oplevelse, når Lise Kroner fortolker Jazz'en klassiske standards med gribende fortælleevne og indlevende improvisationer, med en stemme der klinger af lethed og varme der nok skal lokke det bedste ud af Rudersdal Big Band!

Rudersdal Big Band er et fuldbesat bigband bestående af 17 entusiastiske amatørmusikere under ledelsse af forskellige dirigenter igennem tiden. Bassisten Jørgen Johnbeck stod i spidsen for bandet de første 10 år på god gammel Charles Mingus manér og fik etableret et sammenspillet Big Band med høj standard . Sidenhen har bandet være ledet af flere erkendte gæstedirigenter der har løftet vores lokale Big Band til nye højder.

Så der er lagt op til en fantastisk aften som du ikke kan undvære, og mon ikke der også kommer et Julenummer eller to, så vi er helt sikre på, at det også bliver Jul i år !

Rudersdal Big Band
Lise Kroner: Vokal.