Spring til indhold

Jacob Fischer Quartet i Søllerød Jazzklub

Musik: Jazz

Jazzgutaristen Jacob Fischer med Zier Romme Larsen(Piano), Matthias Petri (Bas) og Tom Jensen (Trommer). Quartetten spiller evergreens i den på én gang elegante, og hårdt swingende jazztriostil som man kender det fra Nat King Cole og Oscar Peterson.

Guitaristen Jacob Fischer spiller efterhånden mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

Her er der mulighed for, at Jacob Fischer Quartet "plays Nat King Cole and Oscar Peterson" feat. Zier Romme Larsen

Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Unge Matthias Petri kommer fra Sønderborg, men har studeret et par år på Manhattan School of Music i New York og suget jazzen til sig af byens pulserende musikmiljø.

Trommeslageren Tom Jensen har de fleste hørt, måske uden egentlig at vide det, f.eks. i Cirkusrevyen, med Stig Rossen og mange andre populære sammenhænge. Men Tom er også en fremragende jazztrommeslager hvilket man har mulighed for at forvisse sig om til denne koncert.

Sammen med Jacob Fischer, "jazzguitarens evigt unge, grand old man", som en avis skrev for nylig, vil de spille evergreens i den på én gang elegante, og hårdt swingende jazztriostil som man kender det fra Nat King Cole og Oscar Peterson.

Lineup:
Jacob Fischer: Guitar
Zier Romme Larsen: Piano
Matthias Petri: Bas
Tom Jensen: Trommer.