Java programmering I

Diverse: Undervisning

Underviser: Mads Wulff Nielsen. Java programmering er et af de mest populære programmeringssprog i verden og mulighederne er mange! Kunne du tænke dig at lære at udvikle egne programmer, apps eller webapps? Så er Java et godt sted at starte.

Java bruges i mange forskellige sammenhænge både på egen computer, på internettet eller i din Android telefon. På dette kursus vil du få et solidt fundament og forståelse af programmering i Java s amt objektorienteret programmering. Programmering er et håndværk og kan læres af alle, det er derfor ikke et krav at have kendskab til faget. I løbet af kurset vil vi arbejde på flere forskellige små projekter, som er med til at gøre dig klar til at forsætte med at programmere større projekter, hvad enten du er til spil, apps eller noget helt tredje.
Kurset vil komme ind på følgende områder:
Variabler, datatyper, operatorer
Keywords, logik
Metoder, metodekald
Loops
Objektorienteret programmering
Arrays & Lister
JavaFX - GUI (Grafisk brugerflade) Applikationer
Alle programmer der benyttes i forbindelse med kurset er gratis.

Kunne du tænke dig at lære at udvikle egne programmer, apps eller webapps? Så er Java et godt sted at starte. Java bruges i mange forskellige sammenhænge både på egen computer, på internettet eller i din Android telefon. På dette kursus får du et solidt fundament og forståelse af programmering i Java samt objektorienteret programmering.
Hold: 297001.