Java programmering II

Diverse: Undervisning

Underviser: Mads Wulff Nielsen. Java II bygger ovenpå Java I kurset. Vi forsætter med GUI applikationer i JavaFX og arbejder med objekter og objektorienteret programmering i den sammenhæng.

Vi lærer omkring fejl i applikationerne og hvordan disse håndteres. Ingen applikationer er sjove, før vi begynder at gemme data til senere brug, derfor vil vi arbejde med database og filer for at kunne gemme data. Sidst skal vi kigge på filformatet JSON (JavaScript Object Notation) og lære at få fat i data fra andre servere rundt omkring i verden, til brug i vores egen GUI applikation.
Emner:
Objekter og (OOP) Objekt Orienteret Programmering Fejlhåndtering Filhåndtering JavaFX fortsat Database API kald og netværk (JSON)

Java II bygger ovenpå Java I kurset. Vi forsætter med GUI applikationer i JavaFX og arbejder med objekter og objektorienteret programmering i den sammenhæng. Vi lærer omkring fejl i applikationerne og hvordan disse håndteres. Ingen applikationer er sjove, før vi begynder at gemme data til senere brug, derfor vil vi arbejde med database og filer for at kunne gemme data. Sidst skal vi kigge på filformatet JSON (JavaScript Object Notation) og lære at få fat i data fra andre servere rundt omkring i verden, til brug i vores egen GUI applikation.
Emner:
Objekter og (OOP) Objekt Orienteret Programmering Fejlhåndtering Filhåndtering JavaFX fortsat Database API kald og netværk (JSON)

Hold: 297002.