Akrylteknikker -weekend

Diverse: Undervisning

Underviser: Carla Westphal. Akrylteknik er en meget bred vifte af muligheder som giver dig veje til uendelige udtryksformer. På workshoppen arbejder du med en række akrylteknikker samt et stort udvalg af redskaber, materialer og farver.

Nogle af teknikkerne og materialerne kræver lange tørretider, før du kan arbejde videre med dem og skabe nye effekter - workshoppen giver dig mulighed for at afprøve disse metoder og materialer i et sammenhængende forløb
På workshoppen arbejder du kreativt og intensivt med de mange muligheder som akrylteknikkerne giver for at skabe dit udtryk. Kom og vær med til at udfordrer dig selv i et spændende og farverigt miljø - hvor smilet også er en del af workshoppen
Materialeliste:
Minimum 5 lærreder størrelse 20 x 20 cm eller 30 x 30 cm (lærreder må ikke være større end 30 x 30 cm). Lærreder kan fx købes hos Panduro eller Søstrene Grene.
Prisen er inkl. kr. 200 til fælles øvematerialer.
Niveauer: for let øvede/øvede
På workshoppen arbejder du kreativt og intensivt med de mange muligheder, som akrylteknikkerne giver for at skabe dit udtryk. Holdet arbejder ikke intenst med farver, men teknikkerne. Kom og vær med til at udfordre dig selv i et spændende og farverigt miljø, hvor smilet også er en del af workshoppen.

Hold: 265797.