Storm P -tegne og malerkursus

Diverse: Undervisning

Underviser: David Dellagi. På denne workshop føres du ind i Storm P.s finurlige og humoristiske univers, sat i scene på Kulturcenter Mariehøj.

Kulturcenter Mariehøj er kendetegnet ved, at større lokaler og områder er opkaldt efter kunstnere, der har haft en lokal tilknytning heriblandt Storm P.
Der vil være en mundtlig introduktion til Storm P. som bladtegner, efterfulgt af en to dages workshop. Her får du som deltager mulighed for at tegne og male dig ind i satirens og vittighedstegningens univers. Dette med udgangspunkt i Storm P.s streg og figurer og under kyndig vejledning af en professionel billedkunstner.

Medbring: A3 tegnepapir, blyanter (b, 2b), tegnespritpen, et sæt farveblyanter,
mindre pensler, et sæt akvarelfarver.

Du føres ind i Storm P.s finurlige og humoristiske univers. Du får en introduktion til Storm P. som bladtegner, efterfulgt af en to dages workshop. Her får du mulighed for at tegne og male dig ind i satirens og vittighedstegningens univers
Kulturcenter Mariehøj er kendetegne ved, at større lokaler og områder er opkaldt efter kunstnere, der har haft en lokal tilknytning - heriblandt Storm P

Hold: 266013.