Artist Talk - dialog med Anna Weber Henriksen om at være ung kunstner anno 2020

Udstilling: Billedkunst

Med globaliseringen er verden på én gang blevet både mindre og større. Denne tendens gør sig også gældende indenfor kunstverdenen. Men hvordan er det at være ung kunstner i en globaliseringstid?. Arrangementet er en del af Golden Days i Rudersdal.

Det spørger vi den nyuddannede kunstner Anna Weber Henriksen om, når hun med udgangspunkt i sin kunst, fortæller om nogle de udfordringer, men også muligheder, der er ved at "upcoming" på den kunstneriske scene.

Anna Weber Henriksen er uddannet ved Det Fynske Kunstakademi i 2018. I forhold til sin kunstneriske praksis arbejder hun særligt med det danske landskab. Med tråde til environmental art og psykogeografi, skabes hendes projekter med direkte relation til det omgivende miljø. Særligt arbejder hun med udviklingen af anderledes måder at lave "landskabsbilleder" på via. kollektive skabelsesprocesser.

Der vil til arrangementet blive serveret et glas vin.

Et udvalg af Annas værker vil desuden kunne ses i Receptionsområdet på Kulturcenter Mariehøj fra den 6.- 22. september i kulturcenterets åbningstid.