Kul tegning

Diverse: Undervisning

Underviser: Stine Lindenborg. Kul er et organisk og meget levende materiale. Det flyttes hurtigt rundt på papiret, hvilket både kan være en udfordring og en befrielse.

Kul er oplagt til at arbejde hurtigt og flyvsk, men materialet rummer meget mere end det. Der er mange udtryksformer, så kom med på denne workshop og stift bekendtskab med kullet og dets mange muligheder. I løbet af dagen arbejder vi med stilleben, fotografisk forlæg og evt. portræt. Formiddagen vil byde på introduktion til forskellige teknikker og kortere øvelser. Eftermiddagen tillader lidt mere frihed og mulighed for at fordybe sig i et personligt udtryk.

Medbring papir, meget gerne forskellig slags. Til kul er det en fordel med større format (A3 og op) og papir med struktur, så kullet kan gribe fat. Naturligt kul (willow charcoal) og viskelæder samt tegneviskelæder (knetgummi) evt. presset kul (compressed). Kursusprisen er inkl. fixativ.

Kul er et organisk og meget levende materiale. Det flyttes hurtigt rundt på papiret, hvilket både kan være en udfordring og en befrielse. Kul er oplagt til at arbejde hurtigt og flyvsk, men materialet rummer meget mere end det. Der er mange udtryksformer, så kom med på denne workshop og stift bekendtskab med kullet og dets mange muligheder.
Hold: 966001.