Golden days - Rudersdal anno 1989

Diverse: Foredrag

1989 havde meget at byde på i Rudersdal. Museumskonsulent og seniorforsker Niels Peter Stilling vil med indsigt og humor fortælle om "skæbneåret".

Pave Johannes Paul besøger Høsterkøb, pyromanen "Søren Tændstik" begynder sin nedbrydende virksomhed, den første kvinde tiltræder borgmesterposten, og der afholdes kommunevalg, hvor der er tale om et markant generationsskifte i både Birkerød og Søllerød. Foredraget holdes meget passende på Kulturcenter Mariehøj, der i 1988 ophørte med at være skole og i 1989 åbnede som aktivitets- og kulturcenter.

Hold øje med Golden Days Festivalen i Rudersdal.

Golden Days Festivalen kommer igen i år til at sætte sit præg på september måned i Rudersdal Kommune. I år går vi 30 år tilbage i tiden til det skelsættende år 1989.

Som en del af 4k-samarbejdet inviterer Rudersdal Kommune sammen Gentofte, Gladsaxe og Lyngby-Taarbæk til at krydse kommunegrænser og opleve/genopleve 1989 i festivalenperioden fra den 6. til den 22. september.

Se hele programmet på goldendays.dk/4k eller hent et trykt program på Rudersdal Bibliotekerne, Rudersdal Museer, Gl. Holtegaard, Reprisen Kulturcenter Mantzius eller Kulturcenter Mariehøj.