Spring til indhold

Steen Rasmussen og Josefine Cronholm

Musik: Jazz

Steen rasmussen quinteto featuring. josefine cronholm: milton på svenska. "kunstnerisk lige i skabet" ivan rod gaffa - 5 stjerner, "et sandt mesterværk" lars thorborg-. jazzspecial, "sehr empfehlenswert" wolfgang.

Giese Musikansich.de - 5 stjerner, "Brillant blæret. Bossa" POLITIKEN 5 hjerter. "det er derfor jeg har en jazzklub" Nanye Blázquez Aldana -. Cafe Central Madrid.dette er blot nogle af musik-anmelderenes reaktioner på de nu 7 udgivelser af. Steen Rasmussen Quinteto ?. Quintetoen er i øvrigt DMA-JAZZ nomineret og 2 gange. CARL PRIS nomineret - senest i 2019 for orkestrets forrige album, Canta. MILTON PÅ SVENSKA er et nyt Svensk-Brasiliansk-Dansk musikalsk projekt skabt af den svenske sangerinde, Josefine Cronholm og den danske pianist, Steen Rasmussen. I mange år har de to ofte talt om at dykke ned i den Brasilianske sanger, Milton Nascimento's fantastiske musikunivers. Især musikken fra 1970'erne som opstod ud-af det brasilianske musikerkollektiv "Clube da Esquina". Kollektivet udgav to albums, som siden har været at finde blandt musikhistoriens store mesterværker. Wayne Shorter udgav i 1976 albumet "Native dancer" som også var med til at sætte Milton Nascimento's musik på verdenskortet. "Det stod hurtigt klart at vi ville nå dybere ind i musikken, hvis vi oversatte teksterne til svensk", forklarer Steen Rasmussen og fortsætter, "I løbet af processen måtte Josefine omskrive teksterne til Skandinaviske forhold, hvilket forunderligt nok var nemmere end man skulle tro. Vi har meget mere til fælles end vi tror, når det kommer til de store følelser - melankolien, kærligheden, udlængslen. Det samme gælder musikken, - den har i vores versioner, ligesom teksterne fået en Skandinavisk dialekt.

Se film om projektet her: https://youtu.be/LKLUnoDYVKs.

____

Billetpris 180 kr.
Billetgebyr 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.