Spring til indhold

Ude af Kontrol / Bro / DeDerDrenge

Musik: Rock/Pop

De er kendt for at skabe de sygeste koncerter. Festkongerne i Ude af Kontrol. Lørdag den 28. oktober kommer de på MantziusLive sammen med Bro og DeDerDrenge.

Ude af Kontrol - kl. ca. 21.00.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 (!) streams, alene pa? Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter.

Se en af deres seneste videoer her - featuring selveste Stewart Stardust aka. Anders Matthesen.

https://www.youtube.com/watch?v=nCG1-9Tflyg.


Bro - kl. ca. 20.30.

I 2016 udgav Bro sin første single der skulle vise sig at være startskuddet til mere end 100 millioner streams, kæmpe radiohits, klub klassikere og folkelige pophits.

Nu i 2022, 6 år efter er Bro selvvalgt til hver en privatfest, hvert et diskotek og hvergang der skal gang i den. Kæmpehittet "Sydpå" ryddede bordet i 2017, var årets mest streamede sang på Spotify, mest sete på YouTube og et af årets mest spillede i radioen.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=ziOUhJY6Soc.

DeDerDrenge - kl. ca. 20.00.

DeDerDrenge er en gruppe bestående af tre unge københavnske drenge, der alle lige har ramt 18 år. Gruppen har tidligere udgivet musik og har bl.a. haft et nummer i den populære ungdomsserie ZUSA af instruktøren Jonas Risvig. "Lad Os", er en kæmpe ungdoms-fest-slasker.

Lyt til "Lad Os" via Spotify her:

https://open.spotify.com/track/597jRvUStpqBKCf30r9ttg?si=b4d0b9e125e0408d.

____
Billetpris: 250 kr.
Ung u. 25 år: 200 kr.
Billetgebyr: 20 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Unr. Siddepladser.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.