Spring til indhold

Hardinger Band

Musik: Rock/PopHardinger Band fejrer Shu-bi-dua's 50-års fødselsdag.

Så holder vi den store guldfest! 50 år med hits og FÆLLESSANG. Sikke et eventyr, det har været for os i bandet!

Vi spiller de største Shu-Bi-Dua hits fra de sidste 50 år. En 2 timers rejse gennem flere generationers barndom, ungdom og voksendom.

De 3½ Shubber i Hardinger Band og deres allerbedste venner fyrer et overflødighedshorn af musik, gimmicks og vanvittige historier af om Danmarkshistoriens største og bedst sælgende bands. Vi takker vores skønne publikum for, at vi fik lov til at opleve noget, som kun meget få får lov til: At omfavne folkesjælen i vores lille land! Der bli'r rock, grin og tårer med de største hits, men også med de mere sjældne Shub-perler fra skattekisten.

Hele Danmarks TV-læge Peter Qvortrup Geisling - kongerigets største Shu-bi-Dua fan - har taget temperaturen på Danmark og konstaterer: Vi har brug for en Shu-Bi-Dua pille. Han er vært på Shubilæum-turen og vil kæde aftenen sammen med sjove Shu-Bi-Dua anekdoter.

Og du kan være med til at bestemme, hvordan aftenen bliver! Skriv til Hardinger Band på Facebook hvad du gerne vil høre på aftenen her i Birkerød. Så tæller de op og laver repertoirelisten om til en ønskeliste.

https://www.facebook.com/hardingerband

____
Billetpris: 285-305 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart.
Stående koncert med få nummererede siddepladser på balkon.
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.