Spring til indhold

The Doors Alive

Musik: Rock/Pop

Alment kendt - og af mange udnævnt som "The Worlds No. 1 Tribute to The Doors" lægger The Doors Alive igen vejen forbi Danmark, hvoraf koncerten på MantziusLive er et af deres få af slagsen.

Denne gang kan man forvente sig en endnu dybere visuel forestilling. Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i sådan klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971. Med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tributeorkester rejst rundt i hele verden i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien.

"The Doors Alive is the closest thing to the Doors I've seen. Sometimes they sound more like the Doors than the Doors." Doug Cameroun, Assisterende Road Manager, The Doors '68/69.

The Doors Alive er ikke bare en koncert men en forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der for mange år siden, hvor stemningen var så overvældende og psykedelisk - tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie-kulturen for alvor satte sindene i kog.

____

Stående koncert.

Billetpris 300 kr.

Billetgebyr 25 kr.

Dørene åbner 1 time før showstart.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.