Spring til indhold

Birkam: Pellegrini & Shirinyan

Musik: Klassisk

Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest efterspurgte, kritikerroste og prisvindende mezzosopraner på operascenen og koncertscenen.

Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2006 som Rosina i Barberen i Sevilla.Hun har modtaget adskillige priser bl.a. Dansk Musikkritikeres Sammenslutnings årlige pris i 2008, været nomineret til "årets sanger" i 2015 og modtaget en ærespris fra Wilhelm Hansen Fonden i 2020.

Andrea Pellegrini har desuden indspillet flere CD'er med Martin Hall, har optrådt med bandet TV2 og er medstifter af tangoorkestret The Piazzolla Orchestra.

Armenskfødte Marianna Shirinyan er en af de mest kreative og efterspurgte pianister i dagens Europa, både som solist og kammermusiker. Teknisk og musikalsk fuldstændig overlegen, hvilket gør hende i stand til at byde på et vidtspændende repertoire.

Hun har modtaget en lang række priser bl.a. DR P2's pris for sit bidrag til dansk musikliv og kritikerprisen fra Danske Musikkritikeres Sammenslutning.Hun er professor ved Det Norske Musikakademi i Oslo og er Steinwaykunstner. Hun har indspillet en lang række CD'er, som er anmelderroste både i ind- og udland.

Marianna Shirinyan har været en kær og populær gæst hos Birkerød Kammer- musikforening adskillige gange.

Andrea Pellegrini, mezzosopran og Marianna Shirinyan, klaver spiller FRANZ SCHUBERT (1797 - 1828): Vinterrejse D911 op. 89

Dørene åbner kl. 18.30. Koncertstart kl. 19.30. Unr. siddepladser.