Spring til indhold

Cirkelines museskole

Teater: Børneteater

Det bliver ren nostalgi, når den karakteristiske alf med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder hendes musevenner, Ingolf Frederik tager på turné med "Cirkelines museskole".

Giv dine børn eller børnebørn en lærerig underholdende oplevelse med denne magiske teaterforestilling.

Ingolf Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene om alfabetet bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, hvad der rimer på dem. Undervisningen foregår både indenfor ude i haven. Musene publikum bliver præsenteret for forskellige bogstaver, hvad der starter med de forskellige bogstaver hvilke ord der rimer på hvad.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. Forestillingen kan ses for børn fra 3 år vil være veloplagt at se for børn i førskole i indskoling.

Varighed: Ca. 45 min.

OBS: Forestillingen anbefales fra 3 år

Trailer for forestillingen kan ses på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=hOd_JNUxGaA

Forfatter: Hanne Hastrup
Iscenesættelse: Lisbet Lipschitz
Scenografi: Anikka Nilsson
Musik sangtekster: Hans-Henrik Ley David Hildebrandt
Masker: Maria La Cour Johan Kølkjær
Fotograf til pressebilleder: Louise Eriksen
Illustrator til plakat: Hanne Hastrup
Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Marianne Gonnov Bøgelund m.fl.

Dørene åbner 1 time før.