Spring til indhold

Fabräk

Musik: Rock/Pop

Siden FABRÄK debuterede tilbage i foråret 2021, har de taget Danmark med storm.

Den hypede duo har i år udgivet deres anmelderroste debutalbum "RIGE BØRN LEGET BEDST", spillet over 50 koncerter over hele landet er nu nomineret til "Årets Nye Danske Live Navn" ved DMA. Nu er de tilbage med singlen "TO FINGRE" annoncerer deres største turné til dato, når de bl.a. spiller i Birkerød på MantziusLive.

Det seneste års tid er FABRÄK gået fra at være en punket undergrundsduo til at være et act, som hele musik Danmark spærrede øjnene nysgerrigt op for. De har formået at samle unge som ældre til deres vilde koncerter på sommerens festivaler, der nu har kulmineret i, at de er blevet nomineret til "Årets Nye Danske Live Navn" ved DMA 2022. Året startede med, at FABRÄK spillede til VEGA's Udvalgte, dernæst udsolgte koncerter på Loppen i Lille VEGA i København på samme turné. Dette efterår spiller de endnu en udsolgt Københavner koncert, når de rammer Pumpehuset Train i Aarhus. Nu annoncerer FABRÄK, at de spiller i 24 byer til foråret 2023 fra start marts til slut april - Anton Sixten udtaler: "Vi er mere klar end nogensinde til at spille for jer i hele Danmark. Det er helt vildt at kunne tage på så lang en tour. Der er virkelig ikke noget federe end at spille den her slags koncerter. VI GLÆDER OS!"

Weekendavisen skrev: "Det sker, at der i den evige mediestrøm lyder noget så originalt anderledes, at antennerne sitrer ved signalets kraft. Som nu duoen FABRÄK." Soundvenue skrev: "FABRÄK holder lige en eksplosion af en fest - men bagefter kommer de efter tronen" mens Berlingske i en 5-stjernet anmeldelse skrev: "Hold på hat briller. Det kan godt gå hen at blive voldsomt". Derudover var debutalbummet "RIGE BØRN LEGER BEDST" nomineret til 3 Steppeulven-.

Men hvad gør man så, efter en eksplosion af en debut? Så originalt, så larmende så modigt. Så hører man den nye single "TO FINGRE" bliver overbevist på ny om, at den her duo har gang i noget, som ikke bare er for sjov. De tager kritikken, som de har fået, med sig ind i tekstuniverset, giver to fingre til janteloven.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.