Spring til indhold

Sebastian - Trubadurens Aften

Musik: Rock/Pop

Når Sebastian møder sit publikum til Trubadurens Aften på MantziusLive den 26. november, får poesien for alvor vinger.

Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.
Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre.

Fra dem, der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70'erne og ind i 80'erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, men også numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvisen og mange flere.

Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år.

At opleve ham i trubadurrollen på den lokale scene i Birkerød giver en både munter, men også intim og eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med rundt i hele følelsesregistret.

Den musikalske variation, der præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk til solokoncerterne.

Her er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.

___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.