Spring til indhold

Nicklas Sahl (Flyttet til Richter - Gladsaxe)

Musik: Rock/Pop

OBS. Koncerten er flyttet til Richter i Gladsaxe. Den for nyligt annoncerede Toppen af Poppen-deltager med den velkendte stemme og de store drømme tager på efterårsturné.

Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter!

Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år - et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid.

Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften:

"En magtdemonstration i moderne popmusik!"

Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på efterårsturné. Med sange som 'Four Walls', 'Planets' og 'New Eyes' samt det nyeste album 'God Save The Dream' på sit CV, tager Nicklas Sahl igen ud på landets spillesteder - og tredje stop på touren bliver MantziusLive

___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Stående koncert. Nr. siddepladser på balkonen (+20 kr.)

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.