Spring til indhold

Simon Talbot - Optur [Ekstra]

Teater: Show/stand up

Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe Optur med en af danskernes favoritkomikere.

Simon Talbot er nemlig i fuld gang med en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur. Det spillede på for for fulde huse på MantziusLive i februar, og nu er der mulighed for at opleve Talbot i Birkerød igen.

Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show - danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur.

Der grines og være god stemning igen, og Talbot får i vanlig stil forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af

For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

"Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Det bliver SÅ Optur."

Simon Talbot har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.

___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19.

Nr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.