Spring til indhold

Karl Kristian

Musik: Rock/Pop

En spillemand fra Hvide Sande kommer til Birkerød. Det bliver den første Karl Kristian-koncert på Sjælland og "det er jo vildt stort," siger vestjyden.

Sammen med orgelkongen Palle Hjorth, trommeslageren Lasse Lykke og den kvindelige sangerinde MAISE besøges der spillesteder og kulturhuse på tværs af landet. Det bliver den første koncertrække for den nye kvartet, der indtil videre har krydset Karl Kristians veje gennem venskaber og vestjyske tv-udsendelser.

Trommeslageren Lasse Lykke, der dagligt spiller i det aarhusianske band Rigmor, har spillet med Karl Kristian siden førstesinglen 'Hvide Sande', og musikken går helt tilbage til deres tidligere indie-rock-band, nordnordnord, der vandt 'Årets TAK ROCK! Band 2017', hvor der blev prøvet kræfter af med arenatour i selvskab med rocklegenderne i Carpark North.

Maiken Toelberg Bjerre, der bedre kendes under kunstnernavnet MAISE, trækker tankerne tilbage til fællesrødderne i Holstebro og de mange sene aftentimer med danseorkestret og firmafesterne. Nu er kunstneren MAISE født ud af coronakrisens stilhed, og det blev hurtigt til et nyt og spændende match mellem de to vestjyske sangskrivere.

Og så er der jo historien om dengang den prisvindende musiker Palle Hjorth, i ren og skær tilfældighed opdager den vestjyske sanger fra Hvide Sande på den lokale tv-kanal. Det fik hurtigt spillemanden til at tage kontakt til Karl Kristian, og sidenhen har de arbejdet sammen på debutalbummet 'Før Jeg Sover Ind', EP'en 'Hos Henny' og spillet sammen både live og i studiet. Palle Hjorth spiller vanligt med navne som Poul Krebs, Peter Sommer, Signe Svendsen, m.fl. og virker sideløbende i sit eget projekt Bull&Hjorth.

Palle Hjorth og Karl Kristian har nu været i studiet og arbejdet på andet album i fuld længde, der forventes at udkomme i 2022 og det er lige netop de sange, der skal have første tur rundt i det lille land.

___

Unr. siddepladser.

Dørene åbner kl. 19. Showstart kl. 20.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.