Spring til indhold

Projekt Hus' 50-års fødselsdag

Musik: Rock/Pop

Projekt Hus fylder 50 år plus ét - og det skal fejres.

Sidste efterår var vi håbefuldt i gang med at planlægge fejringen af Husets 50 års dag. Men så lukkede coronaen alting ned. Men nu er der fuld fart på forberedelserne til at tage revanche med et brag af en fødselsdagsfest fredag den 25. februar 2022.

"Programmet er lagt ud fra Husets gamle devise: Giv folk noget at proppe i hovedet og en fed oplevelse - så kommer de. Vi sørger for, at de får begge dele, og så håber vi bare, at devisen stadig holder vand," siger formanden for foreningen "Huset", Nils Krøyer, der står bag løjerne.

PROGRAM
"Festivitas'en starter kl . 17, hvor Jens Jacob Paludan, forfatter til bogen om Huset, "Vi drømte om et sted", vil fortælle om bogen og forarbejderne til den. I håb om, at det vil give anledning til en fornøjelig udveksling af minder og historier fra de gode, gamle dage blandt publikum."

"Derefter er der lagt op til fælles fødselsdagsmiddag - denne er ikke helt på plads endnu, da vi stadig ikke er sikre på, hvad der sker med Restaurant Mantzius. Men vi har en Plan B, hvis der ikke kommer en ny forpagter. Vi starter salget af spisebilletter, så snart vi har styr på den del."

"Og så er det ellers fest. Og vi har nogle rigtig fede bands på plakaten - det mest kendte er "Blast", der samtidig fejrer 40-års dagen for deres første optræden på scenen i Projekt Hus. Men derudover kan I glæde jer til gensyn med en stribe af lokale musikere fra dengang - "Birkerød Allstars" - men også "Den blå mani" med bl.a. Frank Bosse, Fætter og Klaus Sandorff.

Vi slutter med spolebåndsmusik til kl. 01."

BILLETTER
Billetten til festen kommer denne gang til at koste 225 + gebyr. Plus den endnu ikke fastlagte pris på spisning for dem, der vil.

Derudover er der et begrænset antal billetter til "værdigt trægende" - det er helt tillidsbaseret og først til mølle, hvis du er en af dem.

Vil du vide mere, så hold øje med lokalpressen i de kommende måneder og med Foreningen "Huset" på Facebook!.