Spring til indhold

Brimheim Chmiads Tour 2022

Musik: Rock/Pop

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

»Fuck, hvor er jeg dårlig til at leve livet!« har dansk-færøske Brimheim sagt om sig selv. Spoken like a true millennial...
Ikke desto mindre har hendes indre eksistentielle kaos affødt et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar i samspil med hendes dybe, inderlige stemme kan få tiden til at stå stille.

Bag navnet Brimheim finder man sangerinde og sangskriver Helena Heinesen Rebensdorff, hvis kunstnernavn betyder 'brændingens hjem' og stammer fra hendes færøske ophav.
Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens lovning på fængslende omkvæd og enkle melodier.
Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb.

Brimheim udgav sin debut-EP 'Myself misspelled' i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen "Exquisite Bliss" blev desuden "Ugens Uundgåelige" på P3 og fik plads top track-listen hos Soundvenue, der desudenudnævnte Brimheim til én af årets "Springere".

2020 var også året, hvor Brimheim blev nomineret til den danske kritikerpris "Steppeulven" i kategorien "Årets håb".

___
  • Pris: 165 kr. + gebyr
  • Stående koncert
  • Billetter på mantziuslive.dk