Spring til indhold

Pippi Langstrømpe (Folketeatret) - Mantzius for BØRN

Teater: Musical

Verdens stærkeste pige kommer til byen.

"Her kommer Pippi Langstrømpe" gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla - og til MantziusLive.

Mød selveste Pippi Langstrømpe, hendes pæne, artige venner Tommy og Annika, Hr. Nielson og alle de andre fra Pippis verden på MantziusLive, når Folketeateret kommer til Birkerød med deres opsætning af Pippi Langstrømpe.

Astrid Lindgrens fortællinger om den stærke og opfindsomme Pippi Langstrømpe er skabt i 1945 og er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer.
Den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige.

Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker: Den kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker, og alle børn fortjener at lære Pippi at kende.

Denne version af Pippi Langstrømpe, sat op af @Folketeatret, er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre.

___

*Pris: 198 + gebyr
*Varighed: Cirka 2 timer inkl. pause
*Anbefales til børn fra 6 år.
*Siddende uden nummer.