Spring til indhold

Mod Til: Foredrag med Rasmus Tantholdt - Det Vi Så

Diverse: Foredrag

Oplev et inspirerende foredrag med Rasmus Tantholdt, når korrespondenten besøger Birkerød.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Han har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget med Rasmus er både inspirerende og oplysende; han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Rasmus Tantholdt blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. Han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Foredraget er arrangeret af MOD TIL
___

Dørene åbner kl. 18.15. Foredraget starter kl. 19.00. Nr. siddepladser.

Overtøj og store tasker må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.

Foredraget er blevet flyttet fra 16. november 2021 til 1. marts 2022. Tidligere købte billetter er fortsat gyldige til den nye dato.