Spring til indhold

Alex Vargas [Udsolgt]

Musik: Rock/Pop

Til foråret 2022 besøger Alex Vargas Birkerød med nye sange.

Alex Vargas er en kunstner i konstant bevægelse. Han har flyttet sig med musikken og sine fans lige fra den spæde begyndelse til udsolgte aftener på landets store spillesteder. Han har udfordret koncertformatet med både akustisk og elektrisk liveset på én og samme aften - og gjort det med en stemme ud over det sædvanlige og en musikalsk diversitet, der spænder fra det minimalistiske til det himmelstræbende. Og med et ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas.

I 2022 vender Alex Vargas endelig tilbage til de danske spillesteder, når han gæster intet mindre end 21 byer i hele landet. Og det bliver med ny musik på setlisten: "Jeg har ikke været på tour siden 2020. Til gengæld, har jeg brugt masser af tid i studiet og fået skrevet og indspillet en masse ny musik til hvad der godt kunne gå hen at blive et album en dag. Det er nogle af de sange, jeg skal ud og spille for allerførste gang - og jeg glæder mig," fortæller Alex Vargas.

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet "Toppen Af Poppen" på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, "Shackled Up". Det nu Guld-sælgende album Cohere (2017) kastede hitsingler som "Higher Love" og "Inclosure" af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende EGO-trilogi fra 2019.
___

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert / nr. sidderpladser på balkon - Der er kun adgang til nr. siddepladser på balkon med pladsbillet.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.